Hur arbetar vi?

Skapa något unikt

Anneli är fotografen som ville prova allt innan hon bestämde sig för vilken väg eller genre som var roligast. Hon är övertygad om att vägen till att bli bäst på något kräver att du har en stark kärlek till ditt hantverk. Hon tog därför sitt Gesällbrev 2019 som ett bevis på just detta och för henne är porträtt och inredning det som får det att sjunga i bröstet. Frågan är, vad är din passion?

Analys

Vi börjar med att göra en analys av dig och ditt företag. Vad är din vision, dina mål mm. Vet du inte? Då hjälps vi åt att ta fram det.

Ditt Brand

Nu börjar vi det roliga (enligt oss) med färger och form, vad är det du gillar allra mest? Tillsammans skapar vi en moodboard för ditt företag.

Fotografering

Vi bokar in och gör din fotografering, platsen avgörs utifrån vår analys men vi tar alltid en professionell profilbild i studiomiljö.

Vilka är dina bilder?

Du får inom en vecka ett galleri med dina bilder och där väljer du ut vilka du vill ha och hur du ska använda dem.

Nätverk

Vill du snabbt ha en enkel hemsida? Trycka och designa visitkort, eller någon som sköter dina sociala medier? Vi har nätverket som hjälper dig med detta!

Vi erbjuder även video, här är en sammarbetsvideo tillsammans med tidningen Allt om Bröllop

Investering

Vi erbjuder två paket, skulle de inte motsvara dina behov, skicka en förfrågan via mail så skräddarsyr vi en offert för just dig!

Företagspaketet

  • Varumärkesanalys
  • En profilbild
  • Tre verksamhetsbilder

7 900 kr + moms

Företagspaketet

  • Varumärkesanalys
  • En profilbild
  • Sex verksamhetsbilder
  • 15 sek film till sociala medier

10 900 kr + moms

Om oss

Vi är 2 x Holm (läses 2 gånger Holm) på grund av att vi är herr och fru. Anneli är den kreativa fotografen och designern medans Fredrik är en projektledande teknisk konsult som tar långtidsuppdrag i olika utvecklingsprojekt.
Tillsammans driver vi vårt AB för att skapa en stark grund för vår familjs framtid. Vi har två små döttrar som självklart är vårt allt och genom vårt företag vill vi lära dem  att man kan bygga en framtid och arbeta med det man älskar.

Fredrik Holm

Fredrik Holm

VD

Anneli Holm

Anneli Holm

Fotograf, filmare och Drönarpilot

Senaste jobb

Ett axplock från våra senaste uppdrag

Låt oss skapa något episkt ihop
Börja med att skicka ett hej!

Skicka ett mail till offert@2xholm.com och berätta vad vi kan göra för dig
eller ring 08-83 30 83

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

2 x Holm AB, Vivelvägen 15, 184 34 Åkersberga
Innehar F-skattsedel